CERCAR
INFORMACIÓ I AJUDA
Aquest mapa ja no s’actualitza.
Visita els materials actuals


Aquesta és la versió interactiva de l’exposició ‘Mapamundi dels drets humans’, que la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona i la Fundació Món-3 vam editar l’any 2014 amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La interactivitat del mapamundi s’ha realitzat durant el curs 2017-2018 en el marc del projecte ‘Interdependents, corresponsables’ de la Fundació Solidaritat UB i la Fundació Món-3, que també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

En aquesta edició interactiva, pots consultar la descripció de les escenes, cercar il·lustracions per paraules clau o filtrar els dibuixos corresponents als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts a l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

El mapa vol posar en relleu la interdependència de problemàtiques aparentment llunyanes i, per tant, la corresponsabilitat de totes les persones que habitem el planeta en la seva resolució. No pretén ser un recull exhaustiu ni 100% actualitzat de les vulneracions de drets humans que ocorren arreu del món.

Propostes per treballar el Mapamundi a l’aula

Informació sobre l’Agenda 2030
Il·lustracions: © Toni Benages i Gallard

Desenvolupat per: kApptive!

Contacte: recercapau@ub.edu

UN PROJECTE DE:

En col·laboració amb:


Amb el suport de:El contingut del projecte “Interdependents, corresponsables: L’Agenda 2030 com a recurs per la recerca de batxillerat” és responsabilitat exclusiva de la Fundació Solidaritat UB i la Fundació Món-3 i no reflecteix necessàriament l’opinió de la Diputació de Barcelona.
Portal Paula